Yağlı ve Akneye Eğilimli Ciltler İçin Gerekli Kit

Gençlik, değişim zamanıdır. Bu zamanlarda her şeyin değiştiği gibi cildimiz de değişir. Eğer göz korkutan akne konusu başını ağrıtmaya başladıysa La Roche-Posay Effaclar Kit ile tanışma zamanı!

Akne, çoğu kişiyi ergenlikte etkiler ve geçici bir dönem olarak kabul edilse de bazı ciltte kalıcı izler bırakabilir. Hatta hem fiziksel hem de psikolojik bir etkiye bile neden olabilir: Endişe, sıkıntı, günlük aktivitelerinin sınırlandırılması... Bu nedenle, akneli cilt için doğru tedavileri uygulamak çok önemlidir.

Peki nereden başlamalı?

Temizlik, Temizlik, Temizlik!

Cildi temizlemek, akneye eğilimi olan yağlı ciltlerde önemli bir adım. Cildin yüzeyindeki yağ elementlerinin fazlası hava ile temasta okside olur ve anti-estetik parlaklığa ek olarak cildi tahriş edebilir, kaçınmamız gereken korkunç kısır bir döngü olan daha fazla yağ üretimini destekleyebilir. Temizleme, cildin dengelenmesine ve arındırılmasına yardımcı olur.

Nemlendirme ve Düzeltme
En yağlı ciltlerde bile nemlendirme gerekir. Koruyucu bariyerin korunması ve daha etkin olmasını sağlamak önemlidir. Bu nedenle günlük kusur giderici tedavimiz etkili bir nemlendirici baz içermelidir. Bu iki temel adım, La Roche-Posay'in Effaclar Gel ve Effaclar Duo [+] 'dan oluşan Effaclar kitinde bulunuyor.

La Roche-Posay Effaclar Gel, sabun içermeyen formülü ile cildi etkili bir şekilde temizler ve ciltteki sebum dengesini düzenler. Komedojenik değildir, yani gözenekleri tıkamaz. Cilt kusurlarının görünümünü azaltır, gözenekleri sıkılaştırır, cilt görünümünü düzeltir ve cildi matlaştırır. Ayrıca formülünde cilt lekelerinin görünümünü engelleyen ve azaltan içerikler de bulunur.

La Roche-Posay'in Effaclar Kiti, akneye meyilli cilt tipine sahip kişilerin cildine rahatlık hissi veren, ciddi kusurların görünümünü azaltan ve akne izleri ile savaşan harika bir ikili.

Effaclar jel temizleyici, cilt pH'ına saygı göstererek cildin gerilmeden fazla yağdan arınmasını sağlıyor. Effaclar Duo [+] tedavisi, yağlı bir his bırakmadan nemlendirir, akne, siyah nokta ve iltihaplı akneyi 24 saat sonra görünür sonuçlarla azaltır! Bu iki ürüne tek bir kit halinde sahip olabilmenin rahatlığı ise bizce onu daha da dayanılmaz hale getiriyor!